Kapitalet logo

Lite tråkigare, mycket rikare

Hur skulle ditt liv förändras om du började lägga 60 minuter på din ekonomi varje månad? Du skulle nog bli lite tråkigare att umgås med. Men du skulle också få superbra koll på dina pengar.

Vill du styra upp din ekonomi? Anmäl dig nedan, så kommer vi hjälpa dig på vägen.

Inte övertygad? Kolla här!

Förlorar du en halv miljon? 
Du är en människa. Det innebär att du är skapt att leva ett kringflackande liv på savannen; inte att välja mellan 52 olika mobilabonnemang*. Faktum är att mängden val som vi ställs inför, ofta leder till att vi inte gör något val alls. Det förlorar man typiskt sett på**.

Vi gissar att alla kan spara minst 500 kronor varje månad genom att då och då se över avtal, prenumerationer och investeringar. Om det stämmer, så förlorar vi under 30 år nästan en halv miljon kronor på att inte göra någonting alls. Varför är vi så dumma? 

Vill du styra upp din ekonomi nu då? Anmäl dig, så ger vi dig tips och hjälp.

Vad händer om jag går med? 

Det här är ett nyhetsbrev där vi kommer ge dig tips, inspiration och stränga uppmaningar, som tillsammans hjälper dig styra upp din ekonomi. Grovjobbet får du göra själv, men vi sitter i hejaklacken!

Om 60 minuter

"60 minuter" är ett initiativ från ekonomipodden Kapitalet. Vi är en grupp journalister som varje vecka gör underhållande och allmänbildande program om ekonomi.

* https://www.mobilabonnemang.se/j%C3%A4mf%C3%B6r-mobilabonnemang
** https://thedecisionlab.com/biases/choice-overload-bias/